Skaber dit website salg ?

Har I en strategisk tilgang til salg og lead generering via digital relevans?
Dit website er ikke bare et udviddet visitkort! Dit website er måske virksomhedens vigtigste new bizz redskab. Hver eneste gang vi overvejer et køb eller et samarbejde, tjekker vi virksomhedens website eller konkurrenternes priser på nettet- eller også vurderer vi virksomhedens agering på Facebook og Instagram. 

Din virksomheds digitale touchpoints skal underbygge din viksomheds værdier. De skal være relevante og opdaterede og ikke mindst være i tråd med din strategi.   

Nordic Software Company rågiver dig om de digitale muligheder i dit marked. Og vi gør det på en overskuelig og relevant måde.

Følgende gennemgår vi sammen med jer:​​​​
  • Hvorfor er I på markedet? - Jeres passion og drive
  • Hvem er jeres kunder?
  • Hvilke øvrige kundegrupper er relevante for jeres forretning?
  • Hvor digitale er jeres målgrupper?
  • Gennemgang af jeres virksomheds digitale styrker/svagheder
  • Eventuelle forslag til udvikling af jeres virksomheds web strategi
 
Hvad jer jeres "WHY"..? Hvorfor går du og medarbejderne på arbejde hver dag med et smil? Hvorfor leverer I fantastisk kundeservice?..Kender I jeres WHY?
Salg handler om troværdighed - også på nettet

Er dit website klar til business?
 
I bund og grund handler dit website om "Business": Aktiviteter mod potentielle kunder, vedligeholdelse og udbygning af samarbejdet med eksisterende kunder, løbende informationer til Stake Holders og fx pressen - dit website har mange kommunikationsopgaver.

Og ligesom din organisation løbende skal udvikles, efteruddannes og have klare målsætninger, så skal dit website løbende optimeres - med de strategiske mål in mente. Måske har du brug for inspiration og hjælp til dette. Vi tager gerne et ganske uforpligtende møde om din virksomheds effektivitet via nettet.